Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Zonnepanelen Tennisclub de Kamp

Duurzaam clubhuis

Tennisclub de Kamp heeft een perfect dak voor het plaatsen van zonnepanelen. Vanwege de helling van 10 graden was een platdak constructie geen optie en dient het systeem op het dak bevestigd te worden. Om toch een waterdichte installatie te kunnen garanderen is gekozen voor bitumen console systeem van Van der Valk. Na het vast draaien van de stokschroeven, wordt de bitumen console vast gebrand op het dak.

De 40 panelen, met een piek vermogen van 10 kilowatt, zullen op jaarbasis circa 8.720 kWh opwekken.

De panelen leveren hun energie via micro inverters van Enecsys aan het net. Hierdoor heeft het systeem minimaal last van schaduwvorming, welke de ventilator veroorzaakt.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.