Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Laadplein Alliander Duiven

Opdrachtgever Allego

Het ChargingPlaza is een slim en centraal systeem dat de stroomvoorziening naar alle beschikbare laadpunten regelt.

Waar losse laadpalen altijd op vol vermogen laden stelt ChargingPlaza de stroomtoevoer af op de real-time reisbehoefte van de berijder en de eigenschappen van de auto.

Het parkeerterrein van het nieuwe pand van Liander heeft van der Sijs voorzien van 32 laadaansluitingen. 

Door slim gebruik te maken van de real-time reisbehoefte van de berijder en de eigenschappen van de auto en de beschikbare capaciteit, zorgt het ChargingPlaza ervoor dat iedere e-rijder optimaal in zijn behoefte wordt voorzien, zonder dat alle laadpalen (32 laadplekken) continu het maximale vermogen hoeven te leveren. 

Het laden van de auto’s wordt gemanaged op het moment dat er meer vraag dan aanbod is. De aansluiting hoeft daarmee niet vergroot te worden, wat een forse besparing oplevert.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.