Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

PV Installatie Bosscherwaarden

© www.ditiswijk.nl

Opdrachtgever: Eigenwijkse Energie Coöperatie

Midden in het rivierenlandschap ligt de Bosscherwaarden met een bijzonder Rijksmonument. Een industriële steenfabriek waar sinds 1923 vele stenen zijn gebakken. Het is echter alweer een tijdje geleden dat de laatste steen lag te drogen. 

Sindsdien is het Utrechts Landschap eigenaar geworden en is het een plek voor natuur, landschap en cultuur. Daar wil EWEC nu duurzaamheid aan toe voegen. Niet langer als Steenoven, maar als Stroomfabriek. 

Het dak van de steenfabriek heeft namelijk een perfecte ligging voor zonnepanelen. Dit dak biedt ruimte aan 505 panelen, dat is jaarlijks 129.930 kWh zonnestroom.

De activiteiten welke plaats zullen vinden tijdens het project verloop “Levering, plaatsing, onderhoud Zonne-energie Systeem Bosscherwaarden“ omvat in grote lijnen:

  • Engineeren van het zonne-energiesysteem. Hierbij wordt rekening gehouden met alle randvoorwaarde welke beschreven staan in opdrachtbeschrijving (hoofdaansluiting, kwaliteitseisen en garanties);
  • Leveren van de complete PV-installatie (Montage materiaal, omvormer, zonnepanelen, DC-stekkers en kabels);
  • Het leveren en monteren van bevestigingsmateriaal;
  • Het leveren en monteren van de 505 zonnepanelen;
  • Het leveren en monteren van de 5 omvormers;
  • Het leveren en monteren van de (onder)verdeelkast met 5 groepen en overspanningsbeveiliging;
  • Het leveren van grondkabels tussen trafogebouw en (onder)verdeelkast;
  • Het leveren en monteren kabelgoot;
  • Realisatie van monitoringssysteem d.m.v. GSM modem

 

 

© www.ditiswijk.nl

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.