Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Geitendraaistallen

Eindklant: MeWiTec Soest

Werkzaamheden:
Het ontwerpen, tekenen, programmeren en bouwen van besturingskasten voor draaistallen. Het gaat om carrousels voor grote en middelgrote boerderijen in diverse landen. Wij leveren de besturingen in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. Belangrijke eis is dat het systeem eenvoudig is te bedienen en dat het ook in minder goede omstandigheden goed blijft functioneren. Hoewel het om een standaard product gaat, worden er veelvuldig updates uitgevoerd. Dit omdat de techniek steeds verbeterd maar vooral omdat de eindgebruikers steeds nieuwe wensen hebben. Door deze manier van werken behoren de draaistallen van MeWiTec tot de top van de wereld!
Sinds enkele jaren produceren we ook draaistal besturingen voor het melken van geiten. De nieuwste versies zijn geschikt voor het melken van ruim 3000 geiten per uur! Kortom een "standaard product" wat continu wordt verbeterd!

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.