Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Silobelading ten behoeven melkpoederverwerking 2e fase

Eindklant: Docomar Veenendaal

Werkzaamheden:

Het ontwerpen, tekenen, programmeren en bouwen van besturingskast voor silo belading en ontlading voor opslag c.q. het vullen en legen van vrachtauto's. Technisch bijzonder aan dit project is het toegepaste bussystemen; visualisering en bediening. Omdat er veel mensen van buitenlandse afkomst in de fabriek werken, is de bediening zo veel mogelijk gevisualiseerd op diverse kleuren touch screens. Iedereen kan zo op eenvoudige wijze een complexe installatie begrijpen. Dankzij de koppeling aan ethernet kunnen wij ook van afstand inloggen en programmeren om zo eventuele storingen snel te kunnen verhelpen.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.