Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

SK-Systeem

Opdrachtgever: Frimex

Eindklant: Supermarkten

Frimex Retail Services engineert, ontwerpt en realiseert solide elektrotechnische installaties. Daarnaast realiseert Frimex Retail Services zeer hoogwaardige koel- en vriesinstallaties die aan alle wettelijke eisen voldoen.

Om  de kostbare vierkante meters binnen een winkel zo efficiënt mogelijk te benutten is de Compacte Compressor Ruimte (KKR) ontwikkeld: een gestandaardiseerde machinekamer, opgebouwd uit modules. Deze verrassend weinig plaats in beslag nemende installatie wordt op maat voor u gebouwd en bedrijfsklaar afgeleverd.

Werkzaamheden:
Het tekenen en assembleren van een besturingspaneel voor de KKR.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.