Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

DEMON installatie RWZI Amersfoort

Opdrachtgever: Aan de Stegge

Eindklant: Waterschap Vallei en Eem

DEMON is een door Grontmij ontwikkelde innovatieve methode om stikstof uit afvalwater te halen dat vrijkomt bij de ontwatering van uitgegist slib . DEMON is energiezuinig en levert een grote besparing op het gebruik van chemicaliën op. Bovendien wordt met deze methode meer biogas geproduceerd.

Lozingseisen voor rioolwaterzuiveringsinstallaties worden steeds strenger. Behandeling van stikstofrijke deelstromen heeft de laatste jaren dan ook veel aandacht gekregen. Met DEMON-technologie (DEMON staat voor DEamMONficatie) is het mogelijk op een goedkope manier stikstof te verwijderen. Het proces maakt gebruik van deammonificerende bacteriën die ammonium en nitriet met elkaar laten reageren tot stikstofgas.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.