Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Poldergemaal Dooijersluis

Opdrachtgever: Jan van Schie

Eindklant: Waternet

Het gemaal Dooijersluis maakt deel uit van het watergebiedsplan Groot Wilnis Vinkeveen. Door dit gemaal tweezijdig vispasseerbaar uit te voeren, wordt een groot (paai)gebied dat onderdeel is van de Ecologische Hoofdstructuur en Natte As, voor vis ontsloten en verbeteren de kansen voor een duurzame ontwikkeling van een gezonde visstand in dit veenweidegebied en zijn omgeving.

Gemaal Dooijersluis wordt gerealiseerd ter verbetering van het waterbeheer, gericht op behoud van het waardevolle cultuurhistorisch Veenweidelandschap en de agrarische bedrijvigheid in het gebied Zegveld-Portengen.

Werkzaamheden:
Het ontwerpen, tekenen, bouwen, programmeren van een schakelpaneel en het elektrisch monteren van de complete elektrische installatie voor het poldergemalen Dooijersluis

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.