Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Green Label

In een wereld van fossiele brandstoffen en gassen die op langer termijn uitgeput raken is het tijd voor nieuwe, alternatieve vormen van energie. Groene energie is energie opgewekt met behulp van duurzame brandstoffen, zoals zon, water en wind.

Voordelen van groene energie zijn:

  • U gaat er veel mee uit sparen;
  • U werkt mee aan een beter milieu;
  • Gemakkelijk te installeren;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • korte fabricage- en installatietijd.

Wij, als paneelbouwer, weten als geen ander wat er komt kijken bij het integreren van een veilige, kwalitatieve en technische toepassing in de schakelkast. Zodoende geven wij technisch advies en kunnen wij genoemde systemen op maat leveren. Tevens kunt u op het gebied van subsidie-mogelijkheden bij ons advies inwinnen.

Wij hebben besloten om naast ons vertrouwde werk: techniek en automatisering, te kiezen voor de milieu technische zaken, te weten:

 

Denk groen, denk duurzaam!

 

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.