Molenvliet 4 . 3961MV Wijk bij Duurstede

T: 0343 595 090 . F: 0343 577 044

E: info@vdsijs.nl

Van der Sijs

Opleidingsmogelijkheden

Erkend leerbedrijf

Van der Sijs is een door Kenteq officieel erkend leerbedrijf. Door middel van een BBL traject met de opleiding Monteur Elektrische Panelen (MEP) kunnen leerlingen zich het vak eigen maken. Ook een stageplaats voor een BOL opleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor VMBO, MTS en HTS studenten zijn er vele mogelijkheden om werkervaring en kennis op te doen van energieverdelingen, besturingspanelen en industriële automatisering.

Assistent monteur

Als assistent monteur ga je het vak van elektrisch panelenbouwer leren. Onder begeleiding van een monteur zal je werkenderwijs alle aspecten van zowel besturingspanelen als energieverdelingen leren en onder de knie krijgen. Hierbij komen alle aspecten van de elektrotechniek aan bod. Uiteindelijk zal je zelfstandig projecten kunnen assembleren, waarbij nauwkeurigheid erg belangrijk is.

Monteur

Als monteur zal je na een inwerkperiode zelfstandig elektrische panelen assembleren. Vanaf een tekeningenpakket ga je aan de slag met zowel besturingspanelen als energieverdelers. Hierbij komen alle aspecten van de elektrotechniek aan bod: van het opstellen en bedraden van een paneel tot het maken van koperen strips voor een hoofdvoeding. Hierbij ben je natuurlijk medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de te leveren producten.

Tot de mogelijkheden behoren het plaatsen van de besturingspanelen bij de klant en het maken en aansluiten van de installatie. Samen met een 1e monteur rond je een volledig project af en stelt deze in bedrijf.

Heeft u vragen of interesse in onze diensten?

Maak hieronder een keuze en laat uw contactgegevens achter. Wij nemen contact met u op.

Niet alle velden zijn ingevuld
Velden met een * zijn verplicht.

Opdrachtgevers

Laadpalen op 30 locaties van de Dierenbescherming

Opdrachtgever: NL-Mobility

Het leveren en plaatsen van laad aansluitingen op 30 locaties bij de dierenbescherming.

 

De dierenbescherming is sinds een paar dagen de trotse eigenaar van een 30-tal volledig elektrisch rijdende dieren ambulances. Deze voertuigen gaan geheel op groene stroom rijden.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een schenking van de Nationale Postcodeloterij.

 De benodigde laadstations zijn door Van der Sijs geassembleerd en ter plekke geïnstalleerd. Bijzonderheid is dat buiten alleen de laadaansluiting zit en de regel-elektronica zit veilig en droog in het bedrijfspand. De stations zijn geleverd inclusief een GPRS koppeling naar een centrale database. Hierdoor is het mogelijk om in te loggen op één web portal waar men kan zien wat het “laadgedrag” per locatie is. Ook kun je met dit systeem inzien wat de aanwezige zonnepanelen opleveren. Hierdoor is het bewijsbaar dat er volledig energieneutraal wordt gereden.