Industriële Automatisering

Het ontwerpen, assembleren, programmeren en installeren van doordachte, veilige en duurzame besturingssystemen vormt de kernactiviteit van deze divisie.

De toenemende complexiteit in de industriële automatisering zien wij als een uitdaging.

Een kans om innovatieve oplossingen te zoeken voor vandaag en in de toekomst. Dit doen wij al bijna 50 jaar voor een grote verscheidenheid aan klanten in verschillende sectoren:

Er zijn meerdere redenen waarom klanten steeds weer voor Van der Sijs kiezen.

De belangrijkste is de transparantie in handelswijze en prijsstelling. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat wat we beloven ook nakomen. We spelen dus niet alleen in op een klantvraag; we respecteren deze. Van een klemmetje tot een complexe installatie: u kunt rekenen op een gestructureerde werkwijze, met de inzet en expertise van de juiste mensen en middelen. Die de focus hebben en houden op het leveren van kwaliteit. Onze signatuur is niet voor niets “goed, strak en netjes”.

Wij zijn flexibel in de wijze waarop wij samenwerken met de klant. Zo zijn er diverse trajecten die we kunnen doorlopen:

  • Ontwerpen (eventueel vanuit een bestek)
  • Engineering van hard- en software
  • Het verzorgen van een compleet tekeningenpakket in Autocad, Eplan of Propanel
  • Assemblage van besturingspanelen in onze werkplaats
  • Installeren en in bedrijf stellen van besturingssystemen, randapparatuur en deze koppelen aan bestaande apparatuur

Ook bij nazorg geven wij dezelfde betrokkenheid en actieve houding als bij de start van een project. Klanten zien dit en zien dus ook het verschil. Zo blijven we, zonder grootdoenerij, toch steeds weer onderscheidend in de markt. En daar zijn we trots op.