Certificeringen

De drijfveer om steeds weer een goed product te leveren, is nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en nieuwe producten. Dat houdt ons in beweging en daarvoor blijven wij steeds investeren in de innovatie van de elektrotechniek. Want de liefde voor techniek die is er. We zien de potentie van elektrotechniek en welke oplossingen het op zoveel terreinen kan bieden.

De kracht van ons bedrijf zit in de wijze waarop er vanuit de verschillende divisies en vakgebieden samengewerkt wordt aan oplossingen. Die verwevenheid zorgt ervoor dat het maximale rendement word gerealiseerd wat ten goede komt aan het eindresultaat. Daarom investeren we in ons personeel en in materiaal zodat we ook in staat zijn om maatwerk te leveren. Het soms schijnbaar onmogelijke waarmaken.

We hebben graag onze zaken op orde. We hebben alle benodigde certificeringen, werken volgens de hoogste ISO normen en leveren een goed en strak product op. En soms zit het gewoon ook in de kleine details; een VGM paspoort met een volledig overzicht van alle inentingen van de monteur, de juiste werkkleding of een complete gereedschapskist.

Bij Van der Sijs Techniek en Automatisering houden we van eerlijk en correct zakendoen. Afspraak is afspraak. Wat we beloven komen we na. We denken mee en zetten waar nodig die extra stap.

Van der Sijs is gecertificeerd en/of lid van:

  • Invensys Wonderware certified
  • ISO 14001:2015 (ID 0000039016)
  • ISO 9001:2015 (ID 0000039016)
  • Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI)
  • Kema Keur
  • VCA **