Schakel- en verdeelinrichtingen

Van der Sijs Techniek en Automatisering levert laagspanning verdeelsystemen en schakelinrichtingen van 6 t/m 6300 ampère. Wij ontwerpen, fabriceren en assembleren in onze KEMA gecertificeerde werkplaats volgens de strengste normen en conform IEC61439.

Het accent van ons werk ligt op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Kwaliteit en veiligheid uit zich in normen en de betrouwbaarheid in de samenwerking met leveranciers van A-merken. Elk onderdeel en het eindproduct verdeel- en besturingskasten wordt getoetst door onze keurmeester voordat het op transport gaat. Jaarlijks investeren wij in opleidingen voor onze vakmensen om zo de technische kennis up-to-date te houden.

Van der Sijs is licentiehouder van de volgende merken:

  • ABB: Pro E comfort-Mistral, Pro-E Energy Twinline/Compact serie en Pro E Power Triline, SPEP en ArTu-K
  • Eaton Holec: X-Energy, Halyester
  • GE Power Controls: VP, SEN+, GEA+, VMS, FOR
  • Schneider Electric: Prisma-G en Pack.
  • Siemens: Sivacon S4, Alpha 400, Alpha 630 en Alpha 1250

Verdeelsystemen zijn in kunststof en plaatstaal verkrijgbaar, uitvoering van bouw- vorm 1 t/m 4 en in IP20 t/m IP67, vermogensautomaten bouwen wij vast gemonteerd, uitrijdbaar en/of inplugbaar.

Van der Sijs heeft haar gerenommeerde naam in de markt verdiend doordat wij steeds weer de vertaalslag kunnen maken van een vraag naar een technische oplossing:

“Je hebt een verdeler, een verdeler en een verdeler. Maar waar het om gaat, is: hoe bouw je de verdeler op, zodat het voldoet aan de technische specificaties en hoe is het aansluitgemak. Dat is waar wij goed in zijn; waar onze toegevoegde waarde ligt. Je koopt iets goeds”.

Interesse in een verdeler waar Van der Sijs haar handelsmerk laat zien? Mail naar info@vdsijs.nl of bel naar 0343-595 090.