Laadoplossingen voor elektrisch vervoer

Wij zijn pionier in de totaaloplossing voor het laden van elektrisch voertuigen en wij weten als geen ander hoe snel de EV markt groeit. Ons laadsysteem anticipeert op de toename van volume en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wij leveren maatwerkoplossingen voor elke situatie en integreren alle middelen en bronnen door middel van onze slimme laadpalen en laadpleinen, geschikt voor zowel voor AC als DC.

AC laadoplossingen:

HPC laadoplossingen:

De laadoplossing van Van der Sijs heeft een breed scala van mogelijkheden:

  • een centraal systeem de stroomvoorziening naar alle beschikbare laadpunten: wij stemmen de stroomtoevoer af op de wensen van de EV-rijder.
  • de modulaire opbouw van het laadplein zorgt ervoor dat er 2 tot 100 (of meer) laadpunten kunnen worden aangesloten, van 3,6kW tot 43kW AC (wisselspanning) plus de combinatie van CCS en CHAdeMO (High Power Chargers)
  • de koppeling aan lokaal opgewekte duurzame energie kunnen EV-rijders, door middel van Smart Charging, hun reis emissie-vrij vervolgen.
  • de netaansluiting hoeft niet verzwaard te worden, ons ‘advanced load balancing‘ algoritme zorgt ervoor dat de aansluiting nooit overschreden wordt, en het zorgt ervoor dat met hetzelfde totaalvermogen als bij een traditionele laadpaal 4 tot 8 keer zoveel auto’s laden.
  • Planned Charging geeft wagenparkbeheerders de mogelijkheid om per gebruiker of aansluiting prioriteit te geven.
  • Solar Charging geeft de mogelijkheid om gebruikers enkel op (lokale) hernieuwbare energie te laden.
  • Koppeling met brandmeldinstallaties zorgt ervoor dat het gehele systeem spanningsloos wordt gemaakt zodra er een melding komt. Alle laadsessies worden gestopt en alle laadkabels worden automatisch ontgrendeld.

De laadsystemen van Van der Sijs voldoen aan alle geldende eisen voor het laden van electrische voertuigen: NEN1010:2015+C1:2016 / IEC 61851. Daarnaast zijn wij ZE-ready gecertificeerd.


Onze laadsystemen voldoen aan alle geldende eisen voor het laden van electrische voertuigen: NEN1010:2015+C1:2016 / IEC 61851.

Daarnaast zijn wij EV-ready/ZE-ready gecertificeerd.

Geïnteresseerd in een laadplein, op maat ontworpen en klaar voor de toekomst? Neem contact op met onze specialisten op info@vdsijs.nl.